Vedeldad surdegspizza

Vedeldad surdegspizza – bland det godaste som finns och en middag som alla i familjen alltid gillar eftersom man får bestämma topping själv! Det brukar bli en kul variation på pizzorna!

🍕 Tomatsås, ost och skinka (en klassiker som står sig)
🍕 Creme fraiche, ädelost, päron och fikon
🍕 Tomatsås, ost, paprika, rödlök och mozzarella
🍕 Tomstsås, ost, kronärtskockor, rödlök och salami

Recept på pizzadeg finns här

Är det sen så att det blir pizzadeg över när alla är mätta och belåtna är det perfekt att spara tills nästa dag! Frukosten är då fixad på ett kick! Bara att forma om pizzadegen till frallor (knåda inte utan forma försiktigt) och grädda i 20 minuter på 230 grader. Toppa med t ex vallmofrön.

You may also like

1 kommentar

  1. Jag har i ärlighetens namn inte varit så förtjust i pizza tidigare. Men efter vi skaffade den vedeldade ugnen och jag gör surdegspizzor fullkomligt älskar jag det! Härligt att se vilka kombinationer ni kör på också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *