Ett supersmart sätt att addera mer protein till din overnight oats är att helt enkelt blanda ner lite proteinpulver! Det fin-fina med det är att det går att ändra smak på anrättningen i alla oändligthet! Min absoluta favorit just nu är proteinpulver med ”cockie dough” smak! Det blir en perfekt smakkombination med hallon på toppen. En annan bra och väl beprövad smak är såklart choklad! Med lite kokos på toppen blir det som att äta chokladboll till frukost!
Ingredienser till en burk;
50 g havregryn
20 g chiafrön
20 g proteinpulver
1 dl mandelmjölk
Hallon
Blanda havregryn, chiafrön, proteinpulver och mandelmjölk i en burk. Blir det lite för torrt så tillsätt en skvätt mandelmjölk till. Proteinpulvret kräver lite mer vätska.
Konsistensen ska vara som rinnig gröt för att den sätter sig i kylen när både havregryn och chiafrön sväller.
Ställ i kylen över natten.
Servera med lätt tinade frysta hallon eller annan frukt!
